Hoppa till innehåll

Ny styrelse på plats!

I mars/april 2022 kom äntligen den nya styrelsen på plats, bestående av ett antal engagerade personer som nu vill se till att Rudegården fortsätter vara en viktig tillgång för lokalområdet. Vi har många idéer och är i full gång att planera för aktiviteter och upprustning av huset. Närmast i tid ligger Familjedagen 28:e maj.

Har du idéer, förslag eller vill hjälpa till är du mer än välkommen att höra av dig till oss i styrelsen med dina idéer. Kanske vill du anordna en aktivitet, eller vara behjälplig med att måla staket eller snickra en bänk, kanske har du något helt annat förslag! Välkommen att höra av dig till oss! Kontakt.

Mer info om nya styrelsen hittar du här: styrelsen

Vi använder cookies för att förbättra din användarupplevelse. När du använder sidan samtycker du till användandet av cookies.